woensdag 26 september 2012

Helikopter crash.


Hallo,
Ik ben Dr Eric Richard. Hoofd van de Boekhouding Auditdienst. Credit Suisse Bank. One Cabot Square, London E14 4QJ Engeland. Ik schrijf u over een zakelijk voorstel dat van een enorm voordeel voor ons beiden. In mijn departement, waarbij de manager Greater London Regional Office, ontdekte ik een bedrag van 16.5 miljoen pond (zestien miljoen vijfhonderdduizend pond sterling) in een account die behoort tot een van onze buitenlandse klanten Late Mr Moises Saba Masri Billionaire bedrijf mogul , een jood uit Mexico dat een slachtoffer van een helikopter crash begin dit jaar, hem en familieleden te doden. Saba was 46-jaar-oud. Ook in de helikopter op het moment van de crash was zijn vrouw, hun zoon Avraham (Albert) en zijn dochter-in-law. De piloot werd gedood.
De keuze van contact met u is van de geografische aard van waar je woont, leidde vooral te wijten aan de gevoeligheid van de transactie en d
e vertrouwelijkheid hierin. Nu onze bank heeft gewacht om te komen voor een van de familieleden voor de claim, maar niemand kwam opdagen. Ik heb persoonlijk het ongelijk zijn gesteld bij het vinden van een van de overleden familielid.
Ik zoek uw toestemming om u te presenteren als de nabestaanden / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening wordt geschat op £ 16,5 miljoen pond aan u uitbetaald.
Dit zal worden uitbetaald of gedeeld in deze percentages, 60% voor mij en 40% voor jou. Ik heb de nodige juridische documenten die kunnen worden gebruikt om deze bewering te maken we een back-up te ondersteunen. Ik heb alleen je naam op de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om u als de rechtmatige begunstigde bewijzen. Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking, vertrouwelijkheid en vertrouwen om ons deze transactie doorzien. Ik garandeer dat dit zal worden uitgevoerd onder een legitieme regeling die zal u beschermen tegen een schending van de wet.
Geef mij het volgende als we 7 werkdagen te hebben door dit project. Dit is erg URGENT PLEASE.

Volledige naam:
Uw Direct gsm-nummer:
Uw contactpersoon Adres:
bezetting:
Leeftijd:
Sex:
nationaliteit:

Ik hoop dat u vindt dit voorstel interessant. Gelieve op uw bevestiging van dit bericht en geef uw interesse zal ik u te voorzien van meer informatie.

Ik dank u bij voorbaat van uw gunstig antwoord.

Best verband

Geen opmerkingen:

Een reactie posten