maandag 17 september 2012

Naar de beurs!


Bedrijf: SecurLinx Holding Corp (S8X)
Markt: Frankfurt Stock Exchange
Huidige Koers: .69 Euro Koersdoel: .90+ Euro
Beoordeling: 5 sterren
Rating: 10 van 10
Beoordeling: Kopen
Rating: Zeer sterkWe zijn zeer verheugd u vandaag bijzonder nieuws te kunnen brengen: een klein bedrijf dat wordt verhandeld op de beurs van Frankfurt SecurLinx Holding Corp (S8X). Niet alleen omdat het voor minder dan een euro verhandeld wordt, maar het bedrijf zelf heeft een aantal indrukwekkende overheidscontracten op het gebied van logistiek en veiligheid in wat veel mensen THE NEXT BIG THING noemen!
Zachte biometrie is de nieuwe ontwikkeling op het gebied van Beveiliging

Dit nieuwe concept is vergelijkbaar met een zoekmachine op internet, maar in plaats van het zoeken naar websites, stelt de nieuwe functie gebruikers in staat om te zoeken in enorme hoeveelheden video en om resultaten te vinden op basis van zachte biometrie, zoals geschatte lengte, haar- en huidskleur, kleding en alle andere kenmerken die een persoon onderscheidt van anderen. SecurLinx Holding Corp is in staat de software voor dit soort systemen te bieden.


De software van Securlinx voor biometrische beveiligingsapparaten is essentieel voor het goed functioneren van biometrische apparaten, evenals voor een werkende verbinding tussen het biometrische apparaat en de pc of server. Uiteraard heeft de groei van de biometrische markt een grotere markt voor middleware / software voor biometrie gecreeerd en SecurLinx Holding Corp (S8X) is klaar om te profiteren van deze grote nieuwe kans.

Doe nu uw onderzoek naar SecurLinx Holding Corp (S8X), die op de beurs van Frankfurt wordt verhandeld. Met een eenvoudige beweging kunt u NU met een investering van 5,000 uw eigen pinautomaat opzetten voor het komende decennium. Wacht niet, begin nu uw onderzoek naar SecurLinx Holding Corp (S8X).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten