donderdag 20 oktober 2011

Een echt gelukkig leven!

Van: Ottilia West <m.g.c.vangelderen@therapeutvinden.nl>
Onderwerp: Kom weken als manager
Datum: 20 oktober 2011 00:01:53 GMT+02:00
Aan: michel@hi-my-dear-friend.blogspot.com/

Werk bij Logone is Uw eerste stap naar een echt gelukkig leven!
Ieder van U denkt zeker al aan de bron van inkomsten en begint een baan te zoeken waarbij U plezier van het werk zal hebben en een fatsoenlijk salaris daarvoor zal ontvangen. Meestal neemt dit proces veel tijd in beslag. Vermoeiende solicitatiegesprekken, verzending van CV naar verschillende werkgevers en constant bellen op zoek naar een zo gewenste baan. Ons bedrijf biedt U een oplossing voor dit probleem. Wij openen vacatures van regionale vertegenwoordigers.

Wie zijn wij?
Logone behoort tot de leiders op het gebied van opslag en verlening van diverse transport, koerier- en andere gerelateerde logistieke diensten. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden hanteren wij de volgende hoofdprincipes: verantwoordelijkheid, zorg over de klant en zijn belangen, punctualiteit en uiteraard een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Het hoofdkantoor van Logone bevindt zich in Luxemburg. Het dient opgemerkt te worden dat wij in de loop der jaren sterke zakelijke relaties met een groot aantal betrouwbare zakenpartners hebben opgebouwd en daarbij meer dan 400 vestigingen van ons bedrijf wereldwijd hebben geopend. Wij zijn een hechte team professionals verenigd met als doelstelling: de logistieke diensten niet alleen kwalitatief maar ook betaalbaar te maken!

Hoofdeisen aan kandidaten
- leeftijd van 21 jaar;
- basiskennis van de Engelse taal;
- kennis van PC en office software op gebruikersniveau.

Wat wij aanbieden
1. Salaris van 1500-2500 euro per maand.
2. Vooruitzicht op doorgroeimogelijkheden.
3. Mogelijkheid voor zelfontwikkeling, zelfverbetering en realisatie van al Uw ambities, dromen en plannen op lange termijn.

Bent U geinteresseerd in ons aanbod en wilt U een fatsoenlijke en respectabele baan hebben? Stuur dan Uw aanvrage en CV naar het e-mail adres: 4-hr@logone-manager.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten